Stormbaan

Deze 13 meter lange stormbaan is een echte eye catcher. Prima te gebruiken bij een zeskamp of sport en speldag. Deze baan is bij ons te huur voor € 125,- per dag. Reserveren van deze baan is gewenst.

Barbeque

U verzorgt uw eigen barbeque maar wilt graag gebruik maken van onze gas barbeque? Dit kan! Wij vragen voor het gebruik van het gas en de barbeque € 22,50. Reserveren is gewenst !

Fietstochten

In onze receptie hebben wij diverse fietsroutes van verschillende afstanden voor u klaarliggen.

Vuurkorf

Wat is er gezelliger dan ‘s avonds rond een vuurkorf bij elkaar te zitten. U zorgt voor de gezelligheid en de gitaar. Voor een vuurkorf en hout kunt u bij ons terrecht. Een volle kruiwagen gemengd hout voor € 8,50

Boerengolf

Onze golfbaan bestaat uit 10 holes. Het spel is geschikt voor elke leeftijdcategorie . De kosten bedragen € 5,- per persoon. Als uw groep groter is dan 20 personen dan wisselen wij boerengolf en klootschieten met elkaar af.

Speurtochten

Wij hebben een aantal speur en puzzeltochten voor u. Deze zijn zeer geschikt voor de leeftijdscategorie van 8 t/m 12 jaar. De te volgen route tesamen met de opdachten duurt ongeveer 1.5 uur. Vooraf reserveren is wenselijk.

Bounchball

Bounchball is een intensieve sport. Er wordt gespeeld met stokken die aan het eind zijn voorzien een een bekleed met dikke schuimrubberen kop. Reserveren van deze set is gewenst. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 10,- per dag per set.

Wandeltochten

In onze receptie hebben wij diverse wandel routes van verschillende afstanden voor u klaar liggen.

Step Verhuur

Steppen door onze bosrijke omgeving rondom de accommodatie. Dat kan met de steps die wij in de verhuur hebben. De huur gaat samen met de routes van diverse afstanden. Hierdoor kunnen de sportievelingen onder ons maar ook diegenen die wat rustiger aan willen doen uit de voeten. De kosten hiervoor bedragen € 5,- per dag.

Springkussen

Dit leuke springkussen in de vorm van een paddenstoel is 5 meter rond en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot 10 jaar. De kosten bedragen € 85,- per dag. Reserveren is gewenst.

Fietsverhuur

U wilt van onze fietsprovincie genieten maar u heeft geen of te weinig fietsen? Wij kunnen dat probleem voor u oplossen. Een week voor uw aankomst van uw groep willen wij graag het aantal heren en dames fietsen van u doorkrijgen. Wij zorgen dat de fietsen bij aankomst voor u klaar staan. De kosten gaan in overleg met u.